![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Słabo to zorganizowane. Pomijam już fakt, że brat musiał dymać na piechotę po dniówce spod cmentarza do domu w centrum bo wszystko pozamykane ale ok. 14 potrzebowałem przejść przez Sobieskiego na skrzyżowaniu z Adamieckiego, wszystko pozastawiane ale widzę dwie dfziewczyny z obsłui i policjanta, podchodzę do dziewczyn (chyba oczywiste), mówią, że przejścia nie ma... o 14 k...a gdzie wyścig startuje o 15 z Częstochowy... Na szczęście gliniarz (pozdrawiam) był na tyle przytomny, że się obrócił i udał, że nie widzi a ja na siłę się przedarłem. Kurde, ja rozumiem, że kilkanaście minut przed przejazdem jest zakaz ale dlaczego już od czternastej kiedy kolarze nadjadą dopiero pewnie koło 18? Tyle dobrze, że peleton nie jechał przez Mydlice jak 2 czy 3 lata temu, wtedy miałem całkiem odciętą drogę do domu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |