![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ad.1 Myślę, że jakby w DG postawić tor Formuły 1 to były by tłumy, pomimo braku tradycji z nią związanych
![]() ad.2 To w takim razie w następnym roku oczekujmy w DG Tour de France ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 106 Dołączył: pon, 26 gru 11 Nr użytkownika: 4,888 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ad.1 Myślę, że jakby w DG postawić tor Formuły 1 to były by tłumy, pomimo braku tradycji z nią związanych ![]() ad.2 To w takim razie w następnym roku oczekujmy w DG Tour de France ![]() takie troche glupie porownanie, F1 byloby raz w roku, i zjechaloby kibicow z calej Europy. My rozmawiamy o rozgrywkach ligowych, gdzie mecz jest co tydzien czy tam dwa. Siatkowka kobiet czy koszykowka nie przyciagnie w Dabrowie tlumow. Hala swieci pustkami. Kolarstwo, a tutaj TdP , to niestety nie jest impreza na ktora zjada kibice z calej Europy, watpie szczerze mowiac, czy pojawi sie ktos spoza naszego regionu (zreszta, jak sie ma pojawic, jak sie dojechac nie bedzie dalo, a jak pojedzie pociagiem, to moze nie zauwazyc stacyjki Dabrowa Gornicza) ad 2 nie skomentuje. Ja po prostu nie chce, zeby ograniczano moja wolnosc, a za takie zachowanie uwazam blokade jedynego wyjazdu w mojego osiedla, co skutkuje brakiem mozliwosci dojazdu do pracy moim wlasnym, osobistym samochodem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |