![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy ja napisałem że inwestowałbym w coś czego u nas nie ma ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Stwierdziłem tylko że inwestowanie w żużel i piłkę kopaną daje jakiekolwiek korzyści finansowe i reklamę o dużym zasięgu bo koszykówka i siatkówka to medialnie przegrywa nawet ze skoczkami. kamillll nie powiesz mi że siatkówka to sport który przyciąga wielkie rzesze kibiców w naszym kraju. Przepraszam bardzo jeżeli na ligowe spotkania chodzi od tysiąca do dwóch tysięcy kibiców to śmiech na sali. Jedynie reprezentacja i drużyny grające w finałach europejskich rozgrywek od dzwona potrafią przyciągnąć większą liczbę kibiców. Zresztą mamy w mieście siatkarki i koszykarzy w ekstraklasie. Byłem w tym sezonie na kilku meczach i tłumów na nich nie było a nasza hala do gigantów nie należy. Co przeszkadza w zapełnieniu jej ?
Ten post edytował danielmdc nie, 17 maj 2015 - 14:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:10 |