![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież wiadomo że pseudo spece z UM wyliczyli sobie że TDP to będzie mega reklama dla miasta. Ja nagłego przyrostu inwestycji lub turystyki nie odczułem
![]() Ten post edytował danielmdc sob, 16 maj 2015 - 21:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież wiadomo że pseudo spece z UM wyliczyli sobie że TDP to będzie mega reklama dla miasta. Ja nagłego przyrostu inwestycji lub turystyki nie odczułem ![]() Zastanów się co piszesz człowieku, przecież w Dąbrowie nie ma ani piłki nożnej na wysokim poziomie rozgrywek ani nie ma w ogóle żużla, dobrze że nie jesteś doradcą UM bo puściłbyś Dąbrowę z torbami takimi decyzjami, ciekawe czy tak lubisz własne miasto czy masz taką niewiedzę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |