![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
otóż to, od lat miasto odmawia ciekawym ludziom ciekawych inicjatyw, które zaangażowały by uzdolnionych mieszkańców naszego miasta i dało im możliwość rozwoju, a finansuje imprezę kolarską ludziom, którzy zarabiają na tym cholernie dobrą kasę. Hałas i gwar miasta nigdy mi nie przeszkadzał, zawsze chciałem mieszkać w centrum miasta i właśnie do tego w najbliższym czasie wracam, ale zawsze byłem i będę zdania, że wszystko można robić z głową i nie utrudniać życia jednym, robiąc imprezę sportową dla drugich. A skoro uważacie, że to tylko jeden dzień w roku, to ok... to ja chcę kino plenerowe 15 czerwca na rondzie w centrum, obejrzymy 5 filmów i się rozejdziemy w spokoju, a rondo będzie wyłączone z ruchu raptem parę godzin.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |