![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Vacu, nie przesadzajmy.
Akurat w Kato w zeszłym roku też mnie prześladował TdP, bo odbierałem na Koszutce obiektyw i nie mogłem potem wyjechać. Jakoś przeżyłem i koszmary mnie nie budzą w nocy ![]() Litr paliwa to nie majątek, zwłaszcza, jeżeli ktoś jeździ codziennie do/z pracy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Vacu, nie przesadzajmy. Akurat w Kato w zeszłym roku też mnie prześladował TdP, bo odbierałem na Koszutce obiektyw i nie mogłem potem wyjechać. Jakoś przeżyłem i koszmary mnie nie budzą w nocy ![]() Litr paliwa to nie majątek, zwłaszcza, jeżeli ktoś jeździ codziennie do/z pracy. Majątek nie majątek, przemnóż sobie to przez ilość kierowców, którzy objeżdżali to już się uzbiera. Podobnie jak jestem przeciwny dotowaniu np. klubów piłkarskich/siatkarskich/koszykarskich/szachowych/itd. przez budżet, opłacaniu ochrony meczów (policja) przez budżet (jeśli klub nie jest w stanie zapewnić bezpieczeństwa nie powinien dostać pozwolenia na imprezę), tak nie widzę powodu abym ktokolwiek miał się dokładać do hobby grupki panów. Choćby to było 5 zł. To kolejny powód dla którego nie podobają mi się tego typu imprezy, sport od dawna jest komercyjny, sportowcy zarabiają miliony, nie widzę powodu aby do imprez dokładał się budżet. O ile jeszcze rozumiem jak miasto organizuje imprezę amatorską albo dla młodzieży bo to imprezy niekomercyjne, o tyle wkurza mnie jeśli dopłacam do sportu zawodowego, nie jest rolą państwa opłacanie komercyjnych rozrywek. Bo np. ja nie lubię kolarstwa ale chętnie chodzę do kina, dlaczego mi miasto nie dopłaci do biletów? Ten post edytował vacu pią, 08 maj 2015 - 20:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |