![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sporo dziwnego - albo się chce mieszkać w mieście i toleruje się wszystkie z tego tytułu dobrodziejstwa i niedogodności albo lepiej zamieszkać gdzieś na wiosce, gdzie nie ma zawodów sportowych a drzeć ryja i szczać gdzie popadnie można pod każdym drzewem, nie przeszkadzając przy tym nikomu.
Proste, prawda? Opcja drę ryja i szczam ludziom na klatce schodowej bez tolerowania gromadnych, ludycznych imprez sportowych jest niedostępna -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Sporo dziwnego - albo się chce mieszkać w mieście i toleruje się wszystkie z tego tytułu dobrodziejstwa i niedogodności albo lepiej zamieszkać gdzieś na wiosce, gdzie nie ma zawodów sportowych a drzeć ryja i szczać gdzie popadnie można pod każdym drzewem, nie przeszkadzając przy tym nikomu. Proste, prawda? Opcja drę ryja i szczam ludziom na klatce schodowej bez tolerowania gromadnych, ludycznych imprez sportowych jest niedostępna No właśnie nie takie proste bo trasa TdP przebiega także przez wioski gdzie zapewne droga również jest zamykana a gdzie wydaje mi się jest jeszcze gorzej bo jest jeszcze mniej alternatyw. Poza tym np. mnie centrum miasta, hałas, gwar, nie przeszkadza, a nawet to lubię. Natomiast głupim pomysłem wydaje mi się zamykanie miasta (nie wiem jak będzie tym razem ale poprzednio kolarze jechali osią miasta więc gdzie by nie jechać to kolidowało to z trasą) o godz. 16-17 czyli w popołudniowym szcycie. Jak dla mnie kolarze mogli by sobie jechać jak chcą ale niech wystartują o 6 rano a do centrum dotrą powiedzmy 13-14 aby na 15-16 odblokować miasto. Dlaczego tak nie można? Kolarze by sobie pojechali a ja byłbym zadowolony. Zresztą DG to jeszcze pół biedy, gorzej było np. w Katowicach, znajomi w ogóle nie byli w stanie dojechać do domu, autem nie - bo pozamykane. Autobusem przez centrum też się nie dało, robili 20 km objazd 5 km trassy. A to już są pieniądze bo paliwo z kranu nie leci, z kolei nie każdy jest fanem kolarstwa żeby odżałować„ nawet te kilka zł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |