![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Powinno pomóc
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Powinno pomóc ![]() ![]() Prawda jest taka że jest to upierdliwe. Raz podczas TDP w DG miałem wolne i było super ale za pierwszym razem miałem cholernie trudną dniowkę w pracy, chciałem tylko wrócić do domu i cos zjeść ale najpierw trasa dosłownie zablokowała mnie w Czeladzi (biegła tak nieszczesliwie że otoczyła moje miejsce pracy i dosłownie nie byłem się w stanie wydostać) a następnie musiałem objezdzac wszystkie pogorie jadąc z czeladzi aby się dostać do domu w centrum. Droga powrotna zajęła mi 2h zamiast 15 minut. Idzie się wkurzyć bo jak człowiek jest zmęczony i głodny po ciężkim dniu w pracy to ma w tyle promocji miasta i panów w obcisłych gatkach chcących zdobyć medal. Powinno się to planować tak aby jeżeli już musi zahaczyć o centra miast to poza godzinami szczytu. Inaczej wielu ludzi będzie wk... nie mogąc sie wydostać lub dotrzeć do domu. Ja wiem, że oglądalność, TV, raz w roku, że TdF i tam nie płaczą (w to watpie), bla bla, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś jak jestem zmęczony i zły bo głodny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:50 |