![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podobno wytworzyla sie incjatywa stworzenia radia miejskiego w Dabrowie Gorniczej. Dokladniej nic nie wiem czy bedzie ono tworzone przez nasze wladze czy prywatnego inwestora. Nie wiem na jakim etapie sa te prace, ale wedlug mnie sadze ze jest to bardzo dobry pomysl , aby w DG zostala utworzona rozglosnia radiowa (o ile nie bedzie ona medialnym instrumentem propagandy Wladz ani jaakiejkolwiek partii). Jesli cos obije sie Wam o uszy o tym pomysle to napiszcie.
:idea: :idea: :idea: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś słyszał coś o internetowym radiu z Ząbkowic? Obiła mi się taka informacja o uszy ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to słyszałem.
Brakuje radia choćby internetowego w DG ba brakuje go w całym Zagłębiu ![]() Ciekawe czy w ramach BP taki projekt mógłby powstać? Ten post edytował Bathurst sob, 06 gru 2014 - 11:47 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:32 |