Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Radio w DG ???
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Miasto
Master
Podobno wytworzyla sie incjatywa stworzenia radia miejskiego w Dabrowie Gorniczej. Dokladniej nic nie wiem czy bedzie ono tworzone przez nasze wladze czy prywatnego inwestora. Nie wiem na jakim etapie sa te prace, ale wedlug mnie sadze ze jest to bardzo dobry pomysl , aby w DG zostala utworzona rozglosnia radiowa (o ile nie bedzie ona medialnym instrumentem propagandy Wladz ani jaakiejkolwiek partii). Jesli cos obije sie Wam o uszy o tym pomysle to napiszcie.
:idea: :idea: :idea:
pozdrawiam
No caŁkiem fajny pomysŁ --- no i narazie to tylko tyle moge o tym powiedzieĆ.
Kwasny
Jezeli to bedzie radio tzw: " PANSTWOWE " to widze ten projekt w czarnych kolorach. Proponuje moze, zrobic projekt internetowego radia ( Moze ktos ma odpowiednie lacze do takiego projektu ) prowadzonego najlepiej przez kilku membersow tego forum laugh.gif Sam chetnie bym sie na to pisal. :19:
Misiek
KwaŚny ja teŻ siĘpodpisujĘpod Twoim pomysŁem. biggrin.gif

No i oczywiŚcie pamiĘtaj o mnie przy obsadzie stanowisk. ChĘtnie pomogĘ. 8)
Bathurst
Czy ktoś słyszał coś o internetowym radiu z Ząbkowic? Obiła mi się taka informacja o uszy ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to słyszałem.
Brakuje radia choćby internetowego w DG ba brakuje go w całym Zagłębiu sad.gif

Ciekawe czy w ramach BP taki projekt mógłby powstać?
Leszek
Myślisz może o tym: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...ic=3487&hl= ?
Bathurst
Sam nie wiem - kilka dni temu coś słyszałem. Sprawdziłem też link jacola1973 ale nie działa
paw74
http://sc.4stream.pl:18034 Bathurst to działa i chodziło chyba o to
Bathurst
Dzięki paw74 za link. Muszę pogrzebać w ustawieniach bo nie chce mnie połączyć ze stroną
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.