![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK#03 ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: nie, 20 kwi 08 Nr użytkownika: 1,237 Płeć: Mężczyzna GG: 8609936 ![]() |
Wiadomo już coś na temat Dni DG 2014?
Jakie zespoły zagrają w tym roku? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
danielmdc zgadzam się jest to "festyniarstwo", ale pozwolę się nie zgodzić z kwestią nagłośnienia, bo system liniowy Meyera to nie żadne "dąbrowskie głośniczki".
savalas, to co piszesz nie jest prawdą. Na organizowanych przez nas imprezach grało dużo lokalnych zespołów i nie wiem, kto kiedy i gdzie kogoś olewał. Zazwyczaj każdy zespół dostarcza nam raider i zawsze ma próbę, czasem krótką, bo różnie jest z czasem i tyle. Napisz konkretnie gdzie, kto i kogo olał. Z tą muzyką niszową, to być może użyłem złego określenia ale chodziło mi o to, że to nie POP, który zgromadzi kilkanaście tysięcy fanów ale może tu też się mylę, bo na Woodstocku pewnie zgromadziłby kilkaset tysięcy. Sprzężeń nie olewam, tak jak i odbiorców kultury, raczej ich kształcę i nie jestem akustykiem aby kogoś kto jest poprawiać w jego pracy. Myślę, że jak jesteś dobry i interesuje cię praca w tym fachu (a już gdzieś nie pracujesz), to złóż CV do PKZ. A nieszczęsna impreza w namiocie, to rozumiem, że I edycja ZagłębiaWood? Niestety ten pomysł był nie do końca przemyślany. Mnie się ta impreza w ogóle nie podobał i dość mocno ją odchorowałem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:40 |