![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Czy ktoś z szanownych forumowiczów używa rejestratora samochodowego? Jeżeli tak - zostawiacie go normalnie na szybie czy zdejmujecie?
Kupiłem sobie ostatnio nową zabawkę, ale mam lekkie obawy przed zostawianiem tego na stałe w środku, wprawdzie nie kosztuje majątku, ale jakby jakiś młotek się skusił - szyba będzie kosztować znacznie więcej... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 02 mar 14 Nr użytkownika: 5,353 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja używam czasami swojego rejestratora - Prestigio RoadRunner 310, kupiłem go jakoś w grudniu za 150zł w sklepie internetowym. Jakoś dobra w dzień, w nocy już gorzej. Kupiłem go na zasadzie, że jakby coś się stało, ktoś wybiegł mi na drogę, zajechał itd to żebym miał dowód na swoją niewinność, do dnia dzisiejszego na szczęście "się nie przydał". Z jakości jestem zadowolony, w większości wypadków (zależy pewnie od szybkości, pogody itd) da się odczytać numery rejestracyjne. Jest fajny w obsłudze itd. W nocy trochę jakoś słaba ale nie spodziewałem się żadnych cudów za tą cenę.
-------------------- Szybko | Tanio | Bezpiecznie - Przeprowadzki Poznań. Zapraszamy!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |