![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: śro, 14 lis 12 Nr użytkownika: 5,106 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Znalazło mi się trochę napraw blacharskich w samochodzie... iii teraz gdzie warto pojechać w okolicy?? od 2 dni czytam iii w sumie nie wiem... jak jeden doradza to trzech innych odradza... jak to jest z Wami gdzie jeździcie ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lakier na pół roku? Co to ma być! Jak można w ogóle coś takiego oferować klientom? To żenujące jest. Lakiernik który się szanuje to nie podejmie się w ogóle takiej naprawy! Tłumaczyć, że klient chciał tanio i dlatego musi być źle to jest zwyczajne cwaniactwo jakiego niestety nie mało na naszym polskim rynku usług - wszelakich niestety.
To po co w ogóle robić tanio i do dupy?! Bo klient chciał? Najłatwiej to kasę wziąć za fuszerę i tyle w temacie..... Ten post edytował Bathurst śro, 19 lut 2014 - 15:42 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |