![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Portal Nasze miasto opublikowal wizualizacje przebudowy znanych w DG "Alei" czyli kompleksu ulic Majakowskiego. Projekt wygląda dość ciekawie, 12 lipca ma zostać wyłoniony wykonawca, wiecej info na portalu (+wizualizacje)
DG NaszeMiasto Przebudowa Alei Majakowskiego |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Kto może niechaj wychodzi z krzesełkiem, stawia je na środku ulicy i sobie siedzi do czasu totalnego zakorkowania miasta, wypadniecia wszystkich kursów autobusów kursujących przez aleje. Może jakieś media się zainteresują, może wreszcie podraza zacznie coś robić a nie tylko włazić w d..e urbańczyka. Mam taki plan, że sobie w któryś dzień pospaceruję z pieskiem po leśnej. Jako, że to strefa będę miał bezwzględne pierwszeństwo, jak ktoś zatrąbi wezwę policję by go ukarała mandatem za nieustąpienie pierwszeństwa pieszemu. A pieskowi spacer kilkugodzinny się przyda.... A zapomniałem, że plecy mnie ostatnio bolą, więc jak piesek kupkę zrobi na ulicy to chwilę zebranie jej też zajmie
![]() EDIT: Napisałem maila do Naszej kochanej policji drogowej by przeprowadziła radarową kontrolę prędkości na ulicy Leśnej. Podejrzewam, że w godzinach "przed i po korkowych" mogą całkiem dobry wynik osiągnąć. Pytanie tylko czy będzie się chciało, przecież na ekspresówce łatwiej trafić takiego jadącego o 20km/h więcej niż można Ten post edytował marcin.p wto, 18 lut 2014 - 21:57 -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tak wracając do sytuacji TIR+autobus? Kogo ukarano mandatem? Tak mnie ciekawi kogo uznano za winnego? Obstawiam kierowcę autobusu - ale pewnie mogę się zdziwić
![]() Ten post edytował mgmisiek wto, 18 lut 2014 - 21:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:11 |