![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Portal Nasze miasto opublikowal wizualizacje przebudowy znanych w DG "Alei" czyli kompleksu ulic Majakowskiego. Projekt wygląda dość ciekawie, 12 lipca ma zostać wyłoniony wykonawca, wiecej info na portalu (+wizualizacje)
DG NaszeMiasto Przebudowa Alei Majakowskiego |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po godzinie 16 już na Piłsudskiego, zaraz za skrzyżowaniem z Leśną, stały na prawym pasie kolejno: autobus (Niestety autobus już nie wyświetlał numeru linii), tir i policja. Czyżby pierwsza autobusowa ofiara objazdu?
![]() Po drugie wyjeżdżając z leśnej miałem niemały problem, ponieważ kierowca linii 814 chyba nie do końca ogarnął kuwetę, ponieważ zatrzymał się na wysokości środka ulicy leśnej, oparł się o kierownice i z niedowierzaniem patrzył sobie w prawo że on tam niby ma jechać... trwało to dobre pół minuty po czym z rezygnacją włączył migacz... musiałem przejechać tuż przed nim, a później nic nie widząc przejechać przez 2 pozostałe pasy... Na szczęście znalazła się dobra pani, która zatrzymała się na środkowym pasie, spojrzała w lusterko i machnęła ręką że mogę przejechać... Jednym słowem lepiej omijać ten wyjazd z daleka ![]() Ten post edytował ko ko wto, 18 lut 2014 - 08:28 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Po godzinie 16 już na Piłsudskiego, zaraz za skrzyżowaniem z Leśną, stały na prawym pasie kolejno: autobus (Niestety autobus już nie wyświetlał numeru linii), tir i policja. Czyżby pierwsza autobusowa ofiara objazdu? ![]() Po drugie wyjeżdżając z leśnej miałem niemały problem, ponieważ kierowca linii 814 chyba nie do końca ogarnął kuwetę, ponieważ zatrzymał się na wysokości środka ulicy leśnej, oparł się o kierownice i z niedowierzaniem patrzył sobie w prawo że on tam niby ma jechać... trwało to dobre pół minuty po czym z rezygnacją włączył migacz... musiałem przejechać tuż przed nim, a później nic nie widząc przejechać przez 2 pozostałe pasy... Na szczęście znalazła się dobra pani, która zatrzymała się na środkowym pasie, spojrzała w lusterko i machnęła ręką że mogę przejechać... Jednym słowem lepiej omijać ten wyjazd z daleka ![]() Autobus z TIRem stał na Piłsudskiego przed przystankiem na Manhattanie i nie miał nic wspólnego z wyjazdem/objazdem na Leśnej. Nie szukaj sensacji, bo zaraz się dowiemy, że kierowcą był Mariusz T. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |