![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
vacu, kamaz - podziękowania. Przejeżdżam tamtędy niemal codziennie i dzięki temu włączając się do ruchu ze Struga w Dąbrowskiego jest o wiele, wiele bezpieczniej. Nie miałem pojęcia, że to na podstawie postu na NaprawmyTo.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
vacu, kamaz - podziękowania. Przejeżdżam tamtędy niemal codziennie i dzięki temu włączając się do ruchu ze Struga w Dąbrowskiego jest o wiele, wiele bezpieczniej. Nie miałem pojęcia, że to na podstawie postu na NaprawmyTo. Ten przy struga to nie "mój". Ja zgłaszałem przy szpitalnej. Ale fakt faktem da się bo tam już też stoi lustro. Ja wychodzę z założenia że ten portal ma służyć naprawie drobnych niedogodności z którymi mamy do czynienia na co dzień i na tym się koncentruję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:34 |