![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
W zgłoszeniach niektórzy mylą naprawy z inwestycjami, a tego to nie ma co oczekiwać. Nawet brakuje środków na prawie wszystkie zgloszenia, jedyne co robią to sprzątanie i jakieś drobiazgi.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
W zgłoszeniach niektórzy mylą naprawy z inwestycjami, a tego to nie ma co oczekiwać. Nawet brakuje środków na prawie wszystkie zgloszenia, jedyne co robią to sprzątanie i jakieś drobiazgi. Niekoniecznie :-) Prosiłem o lustro na jednym ze skrzyżowań i się doprosiłem (tzn. kamaz prosił bezpośrednio a ja troszkę przestrzeliłem ;)) ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:20 |