![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Teoretycznie alba pełni dyżur już od kilku lat. I co z tego? Kiedyś zadzwoniłem zapytać kiedy wyjadą na drogę to usłyszałem tylko "kim Pan wogóle jest żeby mnie pouczać?". Na moją odpowiedź, że mieszkańcem usłyszałem "do widzenia".
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Teoretycznie alba pełni dyżur już od kilku lat. I co z tego? Kiedyś zadzwoniłem zapytać kiedy wyjadą na drogę to usłyszałem tylko "kim Pan wogóle jest żeby mnie pouczać?". Na moją odpowiedź, że mieszkańcem usłyszałem "do widzenia". Co prawda u nas jakoś w tym roku zima nie chce zaskoczyć drogowców (w końcu zaskoczy, spokojnie ![]() ![]() ![]() A jeszcze BTW - ktoś mnie tu kiedyś rugał jak pisałem coś w rodzaju "a na zachodzie to jest lepiej", a'propos tego co napisał Marcin mi się przypomniało jak mi kolega z UK opowiadał, ma domek zaraz przy ulicy i któregoś dnia wypadła w tej ulicy dziura, tak paskudnie, że za każdym autem karść kamyków leciała w okna na parterze. Zadzwonił do służb miejskich, "dziękuję, zajmiemy się tym", na drugi dzień dziury nie było. Za dwa miesiące znów wypadła, kolejny telefon i po polejnym dniu dziura była załatana porządnie (już się zrobiła wiosna więc było można). Taka tam drobna różnica. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:34 |