![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potrzebuję wynająć garaż (cały pusty) najlepiej na terenie Gołonoga/Manhattanu ewentualnie Reden lub Łęknice. Może też być jakaś niewielka powierzchnia magazynowa.
kontakt na priv lub blogdabrowski@gmail.com -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podepne się,
kolega szuka pilnie pomieszczenia użytkowego (nie biura), 50-55m2. parter, z rampą lub z inną możliwością "wniesienia" ciężkiej maszyny (1,5 t). Cała Dąbrowa i okolica. |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podepne się, kolega szuka pilnie pomieszczenia użytkowego (nie biura), 50-55m2. parter, z rampą lub z inną możliwością "wniesienia" ciężkiej maszyny (1,5 t). Cała Dąbrowa i okolica. jak wyżej, z tego co wiem są jeszcze wolne pomieszczenia na poziomie zero -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podepne się, kolega szuka pilnie pomieszczenia użytkowego (nie biura), 50-55m2. parter, z rampą lub z inną możliwością "wniesienia" ciężkiej maszyny (1,5 t). Cała Dąbrowa i okolica. jak wyżej, z tego co wiem są jeszcze wolne pomieszczenia na poziomie zero dzieki, ale chyba źle się wyraziłem, to co proponujesz to bardziej pod działalność komercyjną, a w tym naszym potrzebnym pomieszczeniu będzie sie odbywać produkcja (nie za głośna ale może przeszkadzać cichym sasiadom. |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podepne się, kolega szuka pilnie pomieszczenia użytkowego (nie biura), 50-55m2. parter, z rampą lub z inną możliwością "wniesienia" ciężkiej maszyny (1,5 t). Cała Dąbrowa i okolica. jak wyżej, z tego co wiem są jeszcze wolne pomieszczenia na poziomie zero dzieki, ale chyba źle się wyraziłem, to co proponujesz to bardziej pod działalność komercyjną, a w tym naszym potrzebnym pomieszczeniu będzie sie odbywać produkcja (nie za głośna ale może przeszkadzać cichym sasiadom. a byłeś, oglądałeś, rozmawiałeś? -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:14 |