Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POTRZEBNY GARAŻ DO WYNAJĘCIA
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Bathurst
Potrzebuję wynająć garaż (cały pusty) najlepiej na terenie Gołonoga/Manhattanu ewentualnie Reden lub Łęknice. Może też być jakaś niewielka powierzchnia magazynowa.

kontakt na priv lub blogdabrowski@gmail.com
mawwm
CYTAT(Bathurst @ nie, 01 gru 2013 - 10:35) *
Potrzebuję wynająć garaż (cały pusty) najlepiej na terenie Gołonoga/Manhattanu ewentualnie Reden lub Łęknice. Może też być jakaś niewielka powierzchnia magazynowa.

kontakt na priv lub blogdabrowski@gmail.com

11-go Listopada 13, są tanie pomieszczenia (200-300 zł/mies) A.J. s.c
Bathurst
Dzięki mawwm smile.gif
Wiesz może, jak sprawa wygląda z umowami? Preferują długoterminowe czy można przedłużać co miesiąc, dwa?
mawwm
na priv wysłałem wink.gif
jerk1
Ja w centrum będę miał, gdy jeszcze interesuję.
Bathurst
dzięki, już nieaktualne wink.gif
prezes
podepne się,
kolega szuka pilnie pomieszczenia użytkowego (nie biura), 50-55m2. parter, z rampą lub z inną możliwością "wniesienia" ciężkiej maszyny (1,5 t). Cała Dąbrowa i okolica.
mawwm
CYTAT(prezes @ czw, 19 gru 2013 - 06:43) *
podepne się,
kolega szuka pilnie pomieszczenia użytkowego (nie biura), 50-55m2. parter, z rampą lub z inną możliwością "wniesienia" ciężkiej maszyny (1,5 t). Cała Dąbrowa i okolica.

jak wyżej, z tego co wiem są jeszcze wolne pomieszczenia na poziomie zero
prezes
CYTAT(mawwm @ czw, 19 gru 2013 - 09:29) *
podepne się,

dzieki, ale chyba źle się wyraziłem, to co proponujesz to bardziej pod działalność komercyjną, a w tym naszym potrzebnym pomieszczeniu będzie sie odbywać produkcja (nie za głośna ale może przeszkadzać cichym sasiadom.
mawwm
CYTAT(prezes @ czw, 19 gru 2013 - 15:54) *
CYTAT(mawwm @ czw, 19 gru 2013 - 09:29) *
podepne się,

dzieki, ale chyba źle się wyraziłem, to co proponujesz to bardziej pod działalność komercyjną, a w tym naszym potrzebnym pomieszczeniu będzie sie odbywać produkcja (nie za głośna ale może przeszkadzać cichym sasiadom.

a byłeś, oglądałeś, rozmawiałeś?
Bathurst
Tak w ogóle to Wielkie Dzięki mawmm za namiar - bo skorzystałem z Twojej podpowiedzi i jestem zadowolony :-). Tak więc jesteśmy sąsiadami.

Jak oglądałem pomieszczenia w piwnicy to były jeszcze wolne dwa lub trzy - największe mogło mieć około 50 metrów. Najlepiej faktycznie podejść, pogadać i obejrzeć. Podjazd jest bezproblemowy - kurierzy duzi, mali nie mają problemów. Z hałasem to nie wiem czy tam jest się w stanie komuś przeszkodzić - chyba, że testujecie jakieś materiały wybuchowe to faktycznie może trochę być głośno.
mawwm
@Bathurst
witamy na pokładzie i zapraszamy Forumowiczów (są jeszcze wolne pomieszczenia na poziomie zero i na I piętrze) - warunki najmu są OK
prezes
dzięki @mawwm, kolega był, popytał, pooglądał. Niestety w pomieszczeniach w piwnicy nie ma okien i szukamy dalej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.