![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wow - jestem pod wrazeniem reklamy w info.zaglebie :)))
Temu kto sie do tego przyczynil niewatpliwie nalezy sie 0,5 l ![]() PS Co do ogloszen w gazetach mysle, ze daloby rade - natomiast nie wierze by udalo nam sie ustukac kase na reklamy. Takze jesli by to wypalilo to tylko (wg mnie) w formie artykulu. Proponuje wiec ten tekst : Mieszkańców Dąbrowy Górniczej zapraszam w imieniu forumowiczów związanych z www.dabrowa.gornicza.org do dyskusji w wątku "Kampania wyborcza 2006". Internauci starają się dotrzeć do informacji o kandydatach na prezydenta miasta jak również oceniają poszczególne kandydatury. Nie ulega wątpliwości, że informacje pojawiające się na dąbrowskim forum pomogą mieszkańcom miasta w świadomym oddaniu głosu w listopadowych wyborach samorządowych. upiekszyc za pomoca czyichs madrych glow humanistycznych - poprawki tekstu (najlepiej calego, zmienionego-gotowego) wklejac jako post. Przydaloby sie z tym wyrobic na dniach - bo samo skontaktowanie sie z gazetami i ewentualny artykul w dodatku to nie jest kwestia dnia tylko raczej tygodnia - a czas ucieka. Inaczej jest z artykulem w necie - ale gdyby tez doszla opcja "druk" to byloby super! Skoro juz chcemy by nas zareklamowali to musimy sie zastanowic czy reklamujemy forum, na ktorym organizowana bedzie debata, czy reklamujemy juz sama debate - bo wtedy wypadaloby podac konkretna date, godzine i strone - a jeszcze przeciez dochodzi uzgodnienia organizacyjne z kandydatami - bo oni tez czasowo sa ograniczeni. Takze rozsadniejsza, z punktu widzenia logistycznego :), bylaby raczej koncepcja 1, ale z glownym naciskiem na to iz planuje sie przeprowadzic debate wyborcza - co by prasa nei pomyslala, ze chcemy zwyklej reklamy jakiegos forum. co do ulotek to pomysl ciekawy, ale pewnie nikomu sie nie bedzie chcialo - fajnie by bylo jakby przy okazji nastepnych wyborow sprobowac zorganizowac debate na zywo - w jakiejs sali, auli - wtedy plakaty napewno by trzeba bylo rozkleic i na koniec - mozna by wyslac maile do autorow stron zwiazanych z dg z prosba zamieszczenia banera forum i z info odnosnie wyborow i czatu. np do Pana Nowaka :) Tylko to juz musi wyslac ktos kto sie zna na banerach itp bo ja w www jestem zielony pozdr -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |