![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Dalej nie działa mnóstwo lamp. Byłoby co zgłaszać.
Kiedyś przeglądałem część zgłoszeń i też chyba ten sam Pan odpisał, żeby sobie ktoś samemu zgłosił bezpośrednio do właściciela infrastruktury, a dotyczyło to bezpieczeństwa przechodniów i samochodów. Przecież jak to tak ma wyglądać, to ten serwis nie ma sensu. Chyba powinno im zależeć na bezpieczeństwie mieszkanców. A tu samemu dochodzić czyje to jest i wiedzieć gdzie uderzyć. No chyba miasto ma większe szanse. Gdy coś się stanie to urzędnik powinien odpowiedzieć za takie zlekceważenie. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Dalej nie działa mnóstwo lamp. Byłoby co zgłaszać. Kiedyś przeglądałem część zgłoszeń i też chyba ten sam Pan odpisał, żeby sobie ktoś samemu zgłosił bezpośrednio do właściciela infrastruktury, a dotyczyło to bezpieczeństwa przechodniów i samochodów. Przecież jak to tak ma wyglądać, to ten serwis nie ma sensu. Chyba powinno im zależeć na bezpieczeństwie mieszkanców. A tu samemu dochodzić czyje to jest i wiedzieć gdzie uderzyć. No chyba miasto ma większe szanse. Gdy coś się stanie to urzędnik powinien odpowiedzieć za takie zlekceważenie. Tu nie chodzi jak serwis działa, urzędnik powinien odpowiedzieć za uchylanie się od obowiązku! Przecież ja nie mam umowy z Tauronem na oświetlenie ulic i nie ja jestem dla Tauronu stroną tylko miasto! Ja - jako podatnik - jestem stroną dla miasta i to do niego mam pełne prawo się zgłosić, nie mam obowiązku wiedzieć czy obsługą latarni zajmuje się Tauron, srauron czy inna energia, po to zatrudnia się urzędników żeby to ograniali a nie po to żeby każdy mieszkaniec sobie sam załatwiał, a dziury w drodze też mam do Skanska sam zgłaszać? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:24 |