![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj przeglądałem Alerty w dziale naprawione dotyczące oświetlenia ulicznego w naszym mieście urzędnik pisze do danego alertu że usterka została naprawiona po czym osoba pisząca alert sprawdziła na miejscu stan tego oświetlenia i dalej nie świeciło jest nawet zdjęcie zalączone .W mieście jest ogromny problem z ilością nie świecących lamp ich ilości nikt z urzędników miasta nad tym chyba nie panuje.Zastanawia mnie to jak skonstruowana jest umowa z firmą Tauron Dystrybucja która to wygrała przetarg na obsługę oświetlenia ulicznego powinna zapłacić miastu kary lub miasto powinno je wyegzekwować od nich.Na całym obszarze miasta czytając wpisy jest duży problem z oświetleniem ulicznym tyle awarii ze masakra.Ciekawe czy można to traktować w pewien sposób jako wykroczenie zagrażające bezpieczeństwu w ruchu drogowym i ludzkim.Kolejne przykłady jakie znalazłem Park Hallera nie działają boczne lampy w alejkach.Alert17369 w tunelu łączącym dwie części Parku na 16 lam działa tylko 1 czy tyle by kradli żarówek ,czy nikt nie sprawdza od długiego czasu że są spalone ,W przejściach podziemnych zauważyłem takie osłonki metalowe na lampy to wątpie żeby ktoś kradł żarówki bo pozabezpieczane są.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:22 |