![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pozdrawiam - nie zapominaj o radnych, a tam troche osob z ugruowan lewicowych jest i tez troche maja na sumieniu (jak zarowno panowie z prawej strony)
niestety obecnie mamy takie czasy, ze zazwyczaj wb politykow musimy sie kierowac mniejszym zlem - smutne ale prawdziwe A JESZCZE MAM PYTANKO DO KANDYDATOW (prosilbym, krotko, ale konkretnie - to chyba nie problem :) ) by odpowedziec na pytanie DLACZEGO WYBORCY MAJA GLOSOWAC NA MNIE ? :) PS widzieliscie sonde na http://bezcenzury.tvtom.pl/sonda.php - ciekawy jestem czy w rzeczywistosci wyniki sie pokryja. A z 2 strony - zauwazcie, ze jakas malo znana strona bez cenzury, a tyle glosow (no chyba, ze mozna wiecej niz raz glosowac, a ktos sobie wyniki "poprawia" ![]() Ten post edytował Hator śro, 11 paź 2006 - 23:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
pozdrawiam - nie zapominaj o radnych, a tam troche osob z ugruowan lewicowych jest i tez troche maja na sumieniu (jak zarowno panowie z prawej strony) Taka mała prowokacja z mojej strony, przyznaje się do winy. Po prostu jestem przeciwnikiem stawiania tak sprawy. Ty bardziej przypisywaniu jakiejś formacji politycznej konkretnej odpowiedzialności za stan DG. A to, dlatego że u nas w mieście panuje doskonała płynność między formacjami politycznymi. Wystarczy prześledzić karierę pana Talkowskiego lub Dula żeby zrozumieć, że pojęcie formacji politycznej nie zawsze znaczy to samo. A co do przewagi SLD w RM to ja o tym nie zapomniałem tylko nie zauważyłem jakiegokolwiek wpływu RM na poczynania Pana Talkowskiego. Oczywiście pomijam kilkutygodniowy bojkot sesji RM. PS. Witam kolejnych kandydatów – Pana Kościelniaka i Pana Meresa Jednocześnie zachęcam do zamieszczania programów wyborczych Jednocześnie mała prośba to kandydatów, aby podczas tegorocznej kampanii plakatowej nie zrobili z miasta „wysypiska śmieci” i promowali się tylko w miejscach do tego odpowiednich |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |