![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Przy okazji wychodzą kwiatki własnościowe typu, że studzienka kanalizacyjna do której właz leży na drodze gminnej należy do PKP i trzeba koleje prosić o remont... To samo z resztą tyczy przejazdów tramwajowych. Plus drogi wewnętrzne (po wielu bym się nie spodziewał, że są wewnętrzne). No właśnie, ja zauważyłem zgłoszenie zapadniętej studzienki za PKZ, na łączniku między parkingiem za PKZ a parkingiem Defum. Ktoś z UM odpowiedział, że ta droga należy do Defum i nic nie mogą zrobić - ktoś się orientuje, czy tę drogę faktycznie robiło Defum? Bo wydaje mi się, że ten łącznik był robiony razem z parkingiem za PKZ a więc chyba (?) miasto robiło... Więc wtedy się dało a teraz nie? Chyba, że się mylę, to jest prawdopodobne choć mało żeby upadające Defum ufundowało mieszkańcom parking i kawałek drogi. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przy okazji wychodzą kwiatki własnościowe typu, że studzienka kanalizacyjna do której właz leży na drodze gminnej należy do PKP i trzeba koleje prosić o remont... To samo z resztą tyczy przejazdów tramwajowych. Plus drogi wewnętrzne (po wielu bym się nie spodziewał, że są wewnętrzne). No właśnie, ja zauważyłem zgłoszenie zapadniętej studzienki za PKZ, na łączniku między parkingiem za PKZ a parkingiem Defum. Ktoś z UM odpowiedział, że ta droga należy do Defum i nic nie mogą zrobić - ktoś się orientuje, czy tę drogę faktycznie robiło Defum? Bo wydaje mi się, że ten łącznik był robiony razem z parkingiem za PKZ a więc chyba (?) miasto robiło... Więc wtedy się dało a teraz nie? Chyba, że się mylę, to jest prawdopodobne choć mało żeby upadające Defum ufundowało mieszkańcom parking i kawałek drogi. Z drugiej strony wjazdu na ten parking jest ustawiona tablica, że to parking DEFUM, więc bardziej prawdopodobne, że to miasto "rozpędem" ufundowało DEFUM drogę - a może DEFUM też w tym uczestniczyło. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Z drugiej strony wjazdu na ten parking jest ustawiona tablica, że to parking DEFUM, więc bardziej prawdopodobne, że to miasto "rozpędem" ufundowało DEFUM drogę - a może DEFUM też w tym uczestniczyło. Ta część przed Defum tak, ale ona nie była remontowana. Ale mniejsza o to, skoro dało się drogę wybudować to dlaczego się nie da naprawić studzienki? No jak pisałem, nie chce mi się wierzyć żeby upadająca firma fundowała drogę do nieczego jej niepotrzebną (zresztą Defum w tamtym czasie zrobiło sobie wjazd i parking od strony Kolejowej) ![]() ![]() Ten post edytował vacu pon, 07 paź 2013 - 17:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:22 |