![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Czy ktoś z Was orientuje się czy w tej części parku będzie cokolwiek i kiedykolwiek robione? Chyba że popękane alejki, betonowe boiska to taki europejski standart ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JanekS. tak jak pisałem BETONOWE boiska do gry oraz tak jak Leszek napisał - zaniedbana zieleń. Odnośnie rozbudowy "głównego" parku jestem na TAK. Zawsze chciałem żeby tamta część parku była bardziej - rekreacyjna
![]() ![]() Nie można zapominać o tym, że mamy również park Zielona (blisko Centrum),akweny wodne, będzie odnowione Podlesie. Niektórzy wg mnie chcieliby wyjść z klatki swojego bloku i być już w parku ![]() ![]() Czas idzie do przodu coraz więcej osób woli zamiast siedzieć na ławeczce i patrzeć na przechodzących ludzi, pograć w piłkę, w sqacha, popływać, pobiegać. Tego się nie da zmienić, Ja wolę w swoim mieście to zrobić, niż cieszyć się że mamy 500 ławek w parku i nic poza tym. DG ma iść do przodu! ![]() aha. oczywiście zwiększenie patroli SM i w razie nieszanownia lub nieodpowiedniego zachowania - mandat ![]() Ten post edytował vodun pon, 07 paź 2013 - 13:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:59 |