![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: pon, 11 lip 11 Nr użytkownika: 4,707 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@vacu
a możesz podać ile wg Ciebie to powinno rocznie kosztować? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Dobra, to ja mam propozycję bo aż sam jestem ciekawy. Jutro (dziś nie mam czasu niestety) piszę do kilku firm, pierwszych z brzegu (czyli z Google) zapytanie ofertowe - wykonanie podobnego serwisu (oczywiście nie podam adresu) + roczne utrzymanie. Możemy tu sobie gadać i nic z tego nie wyniknie, każdy wie swoje, zrobimy średnią z odpowiedzi i zobaczymy co wyjdzie, pasuje? Oczywiście koszt będzie zawyżony, bo zapytanie będzie dotyczyło serwisu dedykowanego ale da nam jakieś porównanie.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: pon, 11 lip 11 Nr użytkownika: 4,707 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra, to ja mam propozycję bo aż sam jestem ciekawy. Jutro (dziś nie mam czasu niestety) piszę do kilku firm, pierwszych z brzegu (czyli z Google) zapytanie ofertowe - wykonanie podobnego serwisu (oczywiście nie podam adresu) + roczne utrzymanie. Możemy tu sobie gadać i nic z tego nie wyniknie, każdy wie swoje, zrobimy średnią z odpowiedzi i zobaczymy co wyjdzie, pasuje? Oczywiście koszt będzie zawyżony, bo zapytanie będzie dotyczyło serwisu dedykowanego ale da nam jakieś porównanie. Cena będzie zaniżona. Żadna firma na starcie nie odstraszy klienta. Wycenią najbardziej minimalną wersję serwisu spełniającą wymagania. Mam nadzieje, że Twoje zapytanie ofertowe to co najmniej 1 strona A4 wymagań, bo tej stronie daleko od "formularza do zgłoszeń z mapką" ![]() Ja obstawiam na koszt w granicach 50k. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:20 |