![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od 1 pazdziernika w naszym mieście rusza nowy projekt-strona na której mieszkańcy miasta będą mogli zgłaszać różne awarie,dewastacje w dziedzinie infrastruktury miejskiej .Strona nosi nazwę NaprawmyTo.pl.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że strona powinna nazywać się koncertzyczen.pl albo stoliczkunakryjsie.pl
![]() Ironizuję ponieważ na naszych oczach powstaje kolejny miraż - klikamy i problem się rozwiązuje. Pieknie. Niestety procedury, współpraca między instytucjami, urzędnicza niemoc i brak środków to są prawdziwe przyczyny nierozwiązanych i nawarstwiających się problemów. zaczarowanyolowek.pl nie pomoże niestety... Ludzie! Ocknijcie się - to sciema a nie krok w dobra stronę. Po cholerę ten program? Od tego są radni- aby przykładać ucho i wsłuchiwać się w głos mieszkańców! Po dwóch kadencjach władza mówi - sorry że bylismy głusi do tej pory. Teraz się to zmieni na lepsze bo mamy taki świetny program: klikiproblemzglowy.pl zagłosujcie na nas znów - i o to naprawdę chodzi a raczej iotonaprawdechodzi.pl -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bathurst - a ja uważam, że to krok w dobrą stronę, aby w końcu ludzie zaczęli brać udział w życiu swojego miasta. Jasne, że nie będzie to działało na zasadzie - zgłaszam-zrobione (chociaż w niektórych przypadkach będzie to możliwe do realizacji), ale daje poczucie obywatelowi, że ma na coś wpływ - i nawet jeżeli problem nie zostanie od razu rozwiązany to dostaniemy jasną i czytelną odpowiedź dlaczego nie (nie ma kasy teraz, jest to część następnego projektu itp.).
To prawda, że będzie to bardzo "kosztowne" ze strony urzędników - ale w sumie Grzegorz Jaszczura będzie zadowolony, bo biurwy w końcu będą miały co robić ![]() Moim zdaniem to kolejny pomysł po DBP godny uwagi - jak będzie z jego realizacją czas pokaże - nie skreślajmy dobrych inicjatyw na początku ich działania. vacu - mam nadzieję, że napiszesz zapytania też do Asseco, Prokomu, Sygnity, ZETO ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:34 |