![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT BIEG NA ORIENTACJĘ V LO im. Kanclerza Jana Zamoyskiego, Centrum Sportu i Rekreacji oraz Szkolny Związek Sportowy w Dąbrowie Górniczej zapraszają do udziału w BIEGU NA ORIENTACJĘ Zawody odbędą się 15 kwietnia 2008r. w okolicach Eurocampingu w Błędowie (ul. Żołnierska 130). W biegu mogą startować tylko dziewczęta i chłopcy szkół ponadgimnazjlanych. Start planowany jest na godz. 10.00. Weryfikacja drużyn w godz. 9.00- 9.30. Uwaga! Termin zgłoszeń upływa 14 kwietnia br. _________________ tel. do organizatora: 032 262 27 67 – V LO -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdy nie próbowałem biegów na orientację ale czyta się świetnie!
![]() Ja w bieganiu lubię to, że mogę biec gdzie chcę, ile chcę. Mogę nad czymś myśleć albo wyłączyć się całkowicie. ps. może kiedyś się skuszę... ![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Ja w bieganiu lubię to, że mogę biec gdzie chcę, ile chcę. Mogę nad czymś myśleć albo wyłączyć się całkowicie. To orientacja jest dla Ciebie bo sam sobie wybierasz trasę między punktami. Albo kombinujesz który pominąć. ![]() Mnie się tradycyjne biegi trochę znudziły. Myślę teraz o biegach górskich czy właśnie rajdach na orientacje. Np. widoki są dużo lepsze. ![]() jak jeszcze zdjęcia w drodze robiłeś to będzie MŚ ![]() Eee... no nie, nie. Za cienki bzenek jeszcze jestem. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |