![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Sorki @kwasny , źle to zrozumiałem to co pisałeś.. Ale mówie poprostu jak jest.
Ale nie o tym chciałem. Miło mi poinformować że otrzymałem maila a w nim: QUOTE Dzień dobry! Dziękujemy za zgłoszenie nowej strony. Cieszymy się bardzo z zainteresowania naszym katalogiem. Obecnie strona opisana jest następująco: Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej - dyskusje o mieście, władzach, imprezach, inwestycjach. http://www.dabrowa-gornicza.org Kategorie: Informacje śląskie UWAGA! Jeśli zaproponowany opis nie odpowiadał naszym standardom, mógł zostać zmieniony przez redaktorów.</> W przypadku rozbudowy strony, umieszczenia na niej nowych treści, etc., zapraszamy do aktualizacji opisu. Pomocą w zredagowaniu nowego opisu mogą służyć nasze zasady opisywania stron. W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, problemów, jeśli nie rozwieje ich strona pomocy prosimy o kontakt przez e-mail - chętnie służymy dodatkowymi objaśnieniami. Zapraszamy do korzystania z zasobów katalogu i liczymy na dalszą współpracę przy jego wzbogacaniu. Pozdrawiamy i życzymy wielu odwiedzin na stronie! Redakcja Katalogu Onet.pl http://katalog.onet.pl Grupa Onet.pl SA 30--035 Kraków ul. Starowiślna 48 e-mail: katalog@portal.onet.pl Nie dokońca podoba mi się ten opis a także dział, ale cóż zrobić oni sami tak zmieniają. Tak czy siak dobrze że jesteśmy w katalogu onetu. Pozdro -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |