![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Portal Nasze miasto opublikowal wizualizacje przebudowy znanych w DG "Alei" czyli kompleksu ulic Majakowskiego. Projekt wygląda dość ciekawie, 12 lipca ma zostać wyłoniony wykonawca, wiecej info na portalu (+wizualizacje)
DG NaszeMiasto Przebudowa Alei Majakowskiego |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: nie, 28 mar 10 Nr użytkownika: 3,791 Płeć: Mężczyzna ![]() |
komentarze do zdjęcia:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hpho...734680004_n.jpg 1. po co wysepki przy zjazdach do bocznych ulic? 2. nakaz skrętu w prawo z ulicy przemysłowej. świetny pomysł. aż przypomina mi się akcja ze skrzyżowaniem na staszic: są wypadki - jest problem. co zrobić? zamknąć drogę! są wypadki? nie ma wypadków -> nie ma problemu. 3. czy ja dobrze widzę 3 pasy przez skrzyżowaniem? mimo wszystko jeśli chcą zrobić dwupasmówkę + "pas parkingowy" wygląda na to że będziemy mieć na środku alei chodnik szerokości 2-3 metrów chyba, że pasy zieleni będą mieć po pół metra. mam nadzieję, że jedno co naprawią to światła na skrzyżowaniu z piłsudskiego, a mianowicie skręt w prawo z alei, chociażby założyli "zieloną strzałkę" a nasz główny problem korków na alejach zostałby rozwiązany. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:56 |