![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pozdrawiam - cenne uwagi napisales
ja na PIS raczej nie zaglosuje - wystarczy, ze mamy cyrk w sejmie. Wiem, ze glosowanie w samorzadach to co innego, ale po przeczytaniu programu wyborczego Pana Koscielniaka i jego checi niszczenia ukladow, szarych sieci itp to tymbardziej mam tej partii dosyc. PS ekipa kandydatow na radnych tez jest powodem do dumy, "chcemy niszczyc uklady"... ktore sami tworzymy ![]() ![]() Marek Cygroń, były zastępca Jerzego Talkowskiego Tadeusz Strzelecki, aktualny pełnomocnik prezydenta Jerzego Talkowskiego-panowie juz pokazali na co ich stac Pani Glowacka - idealne kompetencje (nauczycielka przysposobienia obronnego), nie wspominajac ze ta Pani, co nowe wybory, zmienia partie jak choragiewka ![]() Elżbieta Żuchowicz, przewodnicząca NSZZ - niestaty dla tej Pani, ale nie przepadam za zwiazkowcami Tatiana Duraj - Fert - wyksztalcenie dziennikarskie - tez wsam raz by sie znac na ekonomii i zarzadzaniu... piss on pis!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:42 |