![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak poinformowaŁ nas Piotr Werner niemal pewne jest, Że Maciej Zegan bedzie walczyŁ 17 kwietnia o mistrzostwo Świata federacji WBF w DĄbrowie GÓrniczej. Rywal Polaka nie jest jeszcze znany.
Na gali maja odbyĆ siĘjeszcze dwa pojedynki o tytuŁy mistrzowskie tej organizacji oraz dwunastorundowa walka o mistrzostwo Świata w kick-boxingu z udziaŁem Cezarego Podrazy. ĹşrÓdŁo www.polskiboks.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Nie szukałbym tutaj żadnych powiązań co do walki Zegana.
![]() ![]() ![]() Nie uważam za mieszkańców Dąbrowy czy Zagłębia za jakichś gorszych od reszty kraju pod tym względem. Zapotrzebowanie na takowe imprezy jest, młodzi ludzie nie mają się gdzie bawić. Kwestią poprawy tego stanu rzeczy jak dla mnie jest zmiana polityki informacyjnej, działanie także w miastach ościennych.. nie wiem czemu tak źle z tym jest. Czy nie ma na to pieniędzy, czy pracują tam niekompetentni ludzie, nie mam pojęcia.. ![]() Ten post edytował kwintosz śro, 04 paź 2006 - 23:54 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |