![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
PS2 Ponawiam pytanie. Czy ktos z wlodarzy forum zapraszal juz kandydatow na forum?? Ja jako moderator nie chciałbym się wcinać i tego robić, zgłosiłem się do edycji postów więc nie chciałbym przekraczać swoich kompetencji. Pytanie to powinno być skierowane do adminów: @kwasny i @klocek Jeśli nie mieliby nic przeciwko to przecież każdy kto chce może tych ludzi zaprosić, ważne by do nas trafili a my jako mieszkańcy mieli jakieś rozeznanie w tym na kogo warto głosować.. Ten post edytował kwintosz śro, 04 paź 2006 - 11:55 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |