![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdy nie uzywalem opery oraz nie ja pisalem skrypt do tego forum, dlategotez nie mam pojecia co jest przyczyna. Na IE oraz na FF wszystko jest oki. Gdyby ktos jednak mial jakis pomysl jak usunac ta usterke to slucham.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Nigdy nie uzywalem opery oraz nie ja pisalem skrypt do tego forum, dlategotez nie mam pojecia co jest przyczyna. Na IE oraz na FF wszystko jest oki. Gdyby ktos jednak mial jakis pomysl jak usunac ta usterke to slucham. a czcionki w cytatach nie da sie zmienic zeby to jakos wygladalo na Operze? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:09 |