![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wypadaloby zrobic jakis wywiad na fora piekar slaskich i wypytac opinii o meresie - ktos ma moze jakies kontakty?
jak ktos cos bedzie wiedzial niech skrobie na forum PS jednego z radnych i jednoczesnie kandydatow na fotel prezydenta *Tomasza Ciska* w Piekarach znam osobiscie - bo mialem z nim wyklady na uczelni. Tak po "starej znajomosci" wyslalem maila z zapytaniem o opinie na temat p. Meresa - oczywiscie bedzie to jak najbardziej subiektywna opinia (i spodziewam sie raczej krytyki - p. Meres jest przedstawicielem obecnej wladzy, natomiast radny Cisek -z tego co sie orientuje -stoi w opozycji) Ten post edytował Hator wto, 03 paź 2006 - 23:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
wypadaloby zrobic jakis wywiad na fora piekar slaskich i wypytac opinii o meresie - ktos ma moze jakies kontakty? jak ktos cos bedzie wiedzial niech skrobie na forum PS jednego z radnych i jednoczesnie kandydatow na fotel prezydenta *Tomasza Ciska* w Piekarach znam osobiscie - bo mialem z nim wyklady na uczelni. Tak po "starej znajomosci" wyslalem maila z zapytaniem o opinie na temat p. Meresa - oczywiscie bedzie to jak najbardziej subiektywna opinia (i spodziewam sie raczej krytyki - p. Meres jest przedstawicielem obecnej wladzy, natomiast radny Cisek -z tego co sie orientuje -stoi w opozycji) No niestety nie znalazłem żadnego poważnego forum Piekar. Właściwie podobne do naszego fora w wielu miastach to pobożne życzenia. Tylko nie wiem gdzie jest problem – czy ludziom nie zależy na losie miasta, czy nikt nie wpadł na pomysł stworzenia takiego forum czy może takie fora istnieją, ale nikt o nich nie wie. Polecam stronę UM – www.piekary.pl Na pierwszy rzut oka widać, że władze chyba sobie lepiej radzą w pozyskiwaniu środków UE. Do tego tam regularnie organizuje się chaty z władzami itp. co u nas jest raczej nie do pomyślenia. Ale dla równowagi powiem różowo też nie jest. Dotarłem do ich samorządowego pismaka i tam też są różne bzdury. Na razie nie rozpoczynam dyskusji na ten temat, bo czekam na pojawienie się pana Meresa na forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |