![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jak już mówiłem proponowałbym zaproszenie do dyskusji także innych kandydatów na prezydenta miasta. Pare nazwisk już jest znanych, wiec wystarczy się z nimi skontaktować i im to zaproponować, chodźby się miała część tylko zgodzić to już jest zawsze coś.. Tak czy siak zaproszenie musiałoby iść od "władz" forum. Proponowałbym dyskusje na forum a następnie np. w dogodnym terminie dla obu stron np na chacie internetowym jak już to ktoś proponował. Za dyskusją na forum przemawia to że wszystkie rozmowy są stale dostępne, pisać można wtedy kiedy się ma czas, czytać także a więc więcej osób na tym skorzysta bo na rozmowa live na chacie jak mniejmam może z 20 osób by się pojawiło.. Poza tym pomyślałem, jakby chociaż pojawiło się 3 kandydatów można by było przeprowadzić małą reklamę, iż na forum odbywa się debata z kandydatami na prezydenta miasta. Wykorzystać wybory także do reklamy forum. Nie wiem ile kosztuje ogłoszenie powiedzmy na tydz. w Dzienniku Zachodnim ale można by pomyśleć czy się na to nie szarpnąć, można wydrukować z 50 kartek A4 z reklamą forum i poprzyklejać w najważniejszych punktach miasta, koszty nie duże a myślę że cześć mieszkańców byłaby zainteresowana tym..
Innego wyjścia, jak rzeczową debatę z kandydatami nad problemami miasta i planami, by być pewnym swojego wyboru nie wiedzę.. można co prawda strzelać po opcji politycznej jaką kandydat prezentuje. Tylko pozostaje pytanie czy głosujemy na partie polityczną czy na konkretnego człowieka i to co może jego wybór nam dać ..?? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:27 |