![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo dawno nie jeździłem do Katowic Gierkówką w godzinach porannych a przez jakiś czas mnie to czeka. Dlatego mam prośbę o podanie informacji
Czy jadąc do Katowic- Centrum na godzinę 8:00 wystarczy jak wyjadę o 7:30? Podobno jest remont wiaduktu w Sosnowcu i korek robi się już od okolic Żylety. Jazda Jedynką i autostradą mnie nie urządza. Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja zjeżdżam co prawda na Szopienice (jeżdżę na 7:30) ale jak pisali poprzednicy - raz pół godziny spokojnie wystarczy, innym razem coś się wydarzy i jest korek, 5-15 minut postoisz, wystarczy, że spadnie trochę śniegu na przykład. Zależy gdzie jeździsz, ja np. ostatnio jeżdżę coraz częściej przez Sosnowiec, czas jest dokładnie ten sam ale nic nigdy mnie nie zaskakuje, jedynie dziury w Szopienicach okropnie więc jak masz nowe auto to nie polecam mimo wszystko. Tylko ja jeżdżę w okolice pętli tramwajowej na Zawodziu więc akurat mi przez Sosnowiec pasuje.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:27 |