![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ludzie moze jest jakis program zamieniajacy krzaczki na litery ( moze byc nawet bez polskich znakow ) Bo mnie to tez juz wk... Kiedys o czyms takim slyszalem,ale,zeby to znalesc :/
Pozatym widze,ze wiekrzosc osob na forum kozysta z polskich znakow ( nie mowie tutaj o cytatach z gazet itp ). Ludu kochany, nawet netykieta sugeruje,aby pisac bez polskich znakow. Niemielibysmy takich problemow z postami. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ludzie moze jest jakis program zamieniajacy krzaczki na litery ( moze byc nawet bez polskich znakow ) Bo mnie to tez juz wk... Kiedys o czyms takim slyszalem,ale,zeby to znalesc :/ No mnie przyszedł jeden pomysł do głowy - jest taki edytor kED - służy do edycji plików web-owych czyli php, html itp. Ale chodzi o to, że on ma takie narzędzie "Podmianki" czyli można zdefiniować szerego podmianek np.: Ę==> ę Ăł ==> ó Ĺ ==> ł itd. a potem przepuścić posty przez taki filtr. Baze danych można zrzucić przecież do pliku .sql i przepuścić przez taki filtr. Nie wiem czy to by się powiodło [bo nie wiem jak by to wyszło przy tak dużej bazie...] ale jest to jakiś pomysł. [edycja] kED'a znajdziesz tutaj: http://www.freezone.fc.pl/soft/ked2140.zip Trzeba szukać w Opcje >> Podmianki. Ten post edytował vacu sob, 30 wrz 2006 - 16:03 |
|
|
![]()
|
|
No mnie przyszedł jeden pomysł do głowy - jest taki edytor kED - służy do edycji plików web-owych czyli php, html itp. Ale chodzi o to, że on ma takie narzędzie "Podmianki" czyli można zdefiniować szerego podmianek np.: Ę==> ę Ó ==> ó Ł ==> ł itd. a potem przepuścić posty przez taki filtr. Baze danych można zrzucić przecież do pliku .sql i przepuścić przez taki filtr. Nie wiem czy to by się powiodło [bo nie wiem jak by to wyszło przy tak dużej bazie...] ale jest to jakiś pomysł. [edycja] kED'a znajdziesz tutaj: http://www.freezone.fc.pl/soft/ked2140.zip Trzeba szukać w Opcje >> Podmianki. Umknol mi twoj post. Zobacze co sie da zrobic ![]() Zapewne serwer był jakiś do banii ![]() ![]() Narazie wrzuc na looz ![]() Patrz wyzej. :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:09 |