![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Co do logo to może być
![]() Ale mam dwa zastrzeżenia: - dałoby się usunąć belkę "Ambience skin"? Ona chyba już jest niepotrzebna... - coś co mnie denerwowało już przy poprzednim skrypcie - napisy tu i tam po angielsku. Wiem, że to są obrazki więc jakby co to mogę pobawić się w przerobienie ich na polski (o ile skórka ambience już zostaje ![]() ![]() @kwintosz: mrówcza robota cie czeka - powodzenia :) [Edycja] O coś takiego mi chodzi: ![]() ==> ![]() Ten post edytował vacu pią, 29 wrz 2006 - 15:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do logo to może być ![]() Ale mam dwa zastrzeżenia: - dałoby się usunąć belkę "Ambience skin"? Ona chyba już jest niepotrzebna... - coś co mnie denerwowało już przy poprzednim skrypcie - napisy tu i tam po angielsku. Wiem, że to są obrazki więc jakby co to mogę pobawić się w przerobienie ich na polski (o ile skórka ambience już zostaje ![]() ![]() Jak pisalem, jest to logo tymczasowe. Wszystko postaram sie dostosowac pod wasz gust. Z przyciskami tez nie ma problemu. Dajcie mi troche czasu. ( no chyba,ze ktos sie chce podjac ) Wierzcie mi nie bylo lightowo przekonwertowac z phpbb na IPB, gdyz niewiadomo dlaczego baza byla zwalona. Troszke sie napracowalem nad tym. To,ze nie widac czegos na forum nie znaczy,ze nic nie dzialam. Naprawde mam duzo pracy przy tym forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |