![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ja jestem za splashblue ale to tylko moje skromne zdanie. Aczkolwiek mi to tak naprawdę bez większej różnicy.. w końcu liczy się treść merytoryczna jaka znajduje sie na forum i użytkownicy a nie wygląd. :) Zawsze można zrobić ankiete, ewentualnie niech zdecydują administratorzy lub osoby które płaciły za domenke. Jak uważacie..
![]() Przeglądałem sieć w poszukiwaniu forum innych miejscowości. Jest tego troche.. Spostrzeżenia jakie mi się nasuwają są takie że niestety ale musze to przyznać średnim powodzeniem cieszy się nasze forum. Większość z nich jest bardziej rozbudowana od naszego, nie wiem czy to ma na to wpływ czy może nasi mieszkańcy są wyjątkowo nie zainteresowani życiem naszego miasta. ![]() GOOGLE mały raport: wpisując: "dabrowa forum" nasze forum znajduje się na 3 poz., wpisując "forum dąbrowa" na 5,"dąbrowa górnicza" dopiero na stronie 9 wyników - jak dobrze licze 82 miejscu, "forum mieszkańców" pozycja 5. @kwasny czy mógłbyś stwierdzić jak zmiana adresu i wyglądu forum wpłyneła na odwiedzalność, czy przez prace które były prowadzone nie spadła ona? Jak się kształtowała odwiedzalność forum na tym starym adresie? Oczywiście to tak, jakbyś mógł zerknij gdy będziesz miał 10 min wolnego czasu, wystarczy spojrzeć w statystyki. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Przeglądałem sieć w poszukiwaniu forum innych miejscowości. Jest tego troche.. Spostrzeżenia jakie mi się nasuwają są takie że niestety ale musze to przyznać średnim powodzeniem cieszy się nasze forum. Większość z nich jest bardziej rozbudowana od naszego, nie wiem czy to ma na to wpływ czy może nasi mieszkańcy są wyjątkowo nie zainteresowani życiem naszego miasta. ![]() kiedys poruszalismy ten problem. Bardzo male zainetersowanie jest w calym Zaglebiu - Sosnowiec troche lepiej od nas ale i tak jak na Polske cieniutko ![]() Na pewno przez ta stala fajna domene, wypozycjonowanie i "odmlodzenie" forum bedzie lepiej ale nie ma co liczyc na cuda. Wlasciwie nie mamy prawdziwej konkurencji a uzytkownikow i postow malo. Zeby tak chociaz z 500 zarejestrowanych i kilkudziesieciu aktywnych. Sporo ludzi tylko czyta forum a sie nie udziela. Tak wpisalem na szybko w google "forum mieszkancow" i takie male Czechowice maja ponad 700 uzytkwonikow i ponad 30 tys postow, Zabrze ponad 400 i tez poand 30 tys postow, Gliwice prawie 700 i ponad 175 tys postow... a to pierwsze lepsze przykaldy z brzegu. Na to male zainteresowanie w internecie ma takze wplyw to, ze duza czesc mieszkancow do ludnosc naplywowa, nie czujaca zadnego zwiazania z miastem, interesujaca sie bardziej powrotem do swoich rodzinnych wiosek po przejsciu na emeruture. Swoje poglady i zwyczaje zasczepili mlodemu pokoleniu. Dlatego tez miasto jest sypialnia. Wszystko ze soba zwiazane. mozna wszystko podsumowac "prawie" jak miasto ![]() Aha musze jeszcze dodac - tamte fora Gliwic i Zabrza nie podobaja mi sie. Forum powinno byc wyspecjalizowane w sprawach miasta a nie dziesiatki nie wadomo o czym - do tego jest "reszta" internetu. Jedynie hyde park dobrze miec :) Ten post edytował :) czw, 28 wrz 2006 - 17:21 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |