![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Niestety innego źródła nie znalazłem do tego splashblue. Ale ten link do rapida był na kilku stronach więc powinien być ok, spróbować możesz.
![]() Dobrze by było żebyś przy okazji, jak zajmujesz się na tyle grafiką i oczywiście masz czas i chęci, zrobił też button i banner. ![]() I tak jeszcze jedno pytanko, czy z tymi datami nic nie da zrobić by były po polsku. Śmiesznie to wygląda jeden post napisany np. Wczoraj a pod spodem 20 july itp:P -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety innego źródła nie znalazłem do tego splashblue. Ale ten link do rapida był na kilku stronach więc powinien być ok, spróbować możesz. ![]() Dobrze by było żebyś przy okazji, jak zajmujesz się na tyle grafiką i oczywiście masz czas i chęci, zrobił też button i banner. ![]() I tak jeszcze jedno pytanko, czy z tymi datami nic nie da zrobić by były po polsku. Śmiesznie to wygląda jeden post napisany np. Wczoraj a pod spodem 20 july itp:P Da sie da sie, ale zdajesz sobie sprawe. Wszystkiego na raz nie da sie zrobic. Bedzie dobrze jednym slowem ![]() Postanowilem,ze to bedzie glowny styl dla forum i chce zrobic jakies logo. Jezeli zakoncze prace biore sie za inne rzeczy . MIN DATE !!! |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Postanowilem,ze to bedzie glowny styl dla forum i chce zrobic jakies logo. Jezeli zakoncze prace biore sie za inne rzeczy . MIN DATE !!! Splash blue czy ambience? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Splash blue czy ambience? ambience, chyba ze chcecie cos innego. Ja sie dostosuje,ale uwazam,ze nie jest z byt prosty ani tez zbyt cukierkowaty. Poprostu trzeba wybrac skorke glowna,aby zaczac dzialac z logiem i paroma modyfikacjami. Jak pisalem wczesniej, nie siedze 24 h na kompie wiec kiedy mam czas to zabralbym sie do pracy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:09 |