IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> O kursie prawa jazdy raz jeszcze..
Andzia
post sob, 02 mar 2013 - 07:34
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 5,170

Witam,
przepraszam, że jeszcze raz poruszam ten sam temat, ale poprzedni jest już nieco nieaktualny. Część ośrodków już nie istnieje, część kadry zapewne wymieniona, tak więc totalny brak nowinek z ostatniego czasu.
Chciałabym się dowiedzieć jaki ośrodek z Dąbrowy Górniczej polecacie(kat. cool.gif. Zależy mi na wyrozumiałym, cierpliwym instruktorze- no i nie ma co ukrywać, aby cena kursu nie była zbyt wygórowana.

Ten post edytował Andzia sob, 02 mar 2013 - 07:40
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kamil_
post sob, 02 mar 2013 - 11:42
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 782

CYTAT(Andzia @ sob, 02 mar 2013 - 08:34) *
Witam,
przepraszam, że jeszcze raz poruszam ten sam temat, ale poprzedni jest już nieco nieaktualny. Część ośrodków już nie istnieje, część kadry zapewne wymieniona, tak więc totalny brak nowinek z ostatniego czasu.
Chciałabym się dowiedzieć jaki ośrodek z Dąbrowy Górniczej polecacie(kat. cool.gif . Zależy mi na wyrozumiałym, cierpliwym instruktorze- no i nie ma co ukrywać, aby cena kursu nie była zbyt wygórowana.

Ja Ci doradzę tylko, żebyś wybrała ośrodek, który ma niedaleko swój plac manewrowy, bo szkoda tracić czas na dojazd tamże. Ja niestety nie zwróciłem na to uwagi i sporo czasu na to traciłem...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:31
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza