![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosze o opinie i bledy. Wiadomo pewno ich bedzie,ale postaram sie je usunac.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Witam.
Może ja jestem ślepy ale już jakieś 10 min szukam opcji "Zmień nazwę wyświetlaną" ale nie mogę jej znaleźć. ![]() Co do samego forum, nie jestem przekonany co do skórek, może dlatego że nowe. ![]() ![]() Na początek Co mnie wkurza, to brak polskich dat przy widoku całego forum i zauważyłem że należy wybrać +2 GMT aby czas się zgadzał a powinno być +1. Bynajmniej u mnie tak właśnie jest :) -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Może ja jestem ślepy ale już jakieś 10 min szukam opcji "Zmień nazwę wyświetlaną" ale nie mogę jej znaleźć. ![]() Co do samego forum, nie jestem przekonany co do skórek, może dlatego że nowe. ![]() ![]() Na początek Co mnie wkurza, to brak polskich dat przy widoku całego forum i zauważyłem że należy wybrać +2 GMT aby czas się zgadzał a powinno być +1. Bynajmniej u mnie tak właśnie jest :) Hmmmmm Fucktycznie masz racje co do nickow. Chyba bede musial troche czasu na to poswiecic. Co do skorek. Specjalnie nie robilem loga bo chce,aby wszscy wybrali najlepszejsze skorki i wtedy dopiero porobie LOGA, a chcialem poprostu ,aby forum, jako tako dzialalo ![]() Ok rozkiminiłem z czasem jak to ma być, jest ok. Ale zupełnie nie moge znaleźć opcji w panelu kontrolnym do zmiany nicka. Pozatym zauważyłem przeglądając forum i moje posty iż ranga jaką mam to Admin. Coś musi być pochrzanione, range mogę sobie zmienić (zamiast Admin wpisać sobie np. xxx) bez problemu ale ksywy zupełnie nie mam pojęcia jak. Zauważyłem także że w miejscach niektórych starych emot są tylko i wyłącznie znaczki, a z tym się nic pewnie nie da zrobić jak tylko edytować ręcznie. Nom cholera skrypt testowy. Ja tam przewaznie uzywam VBulletina, stad te problemy. Pozatym jak psalem wczesniej chcialem,aby forum ruszylo jak najszybciej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:09 |