![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
W gazetce Spółdzielni Mieszkaniowej Lokator tj. "U Siebie" jest taki o to komunikat.. pozwole sobie zacytowac pełną treść:
QUOTE Komunikat Platformy RP
Sznowni Państwo, informujemy że Pan Zbigniew Meres uzyskał rekomendacje Rady Powiatowej Platformy Obywatelskiej RP do ubiegania się w nadchodzących wyborach samorządowych o stanowisko prezydenta Dąbrowy Górniczej. Zbigniew Meres - urodził się 18 stycznia 1952r. w Dąbrowie Górniczej. Jest strażakiem w stopniu generała, doświadczonym administratorem i samorzadowcem. Był Komendantem Wojewódzkim Państwowej Straży Pożarnej i jednocześnie Szefem Obrony Cywilnej Kraju. Dowodził wieloma akcjami ratowniczo-gaśniczymi w tym: pożarów lasów w Kuźni Raciborskiej, powodzi tysiąclecia w 1997r. na Górnym Śląsku i kataklizmu w dorzeczu Wisły i Odry w 2001r. Jest współtwórcą krajowego systemu ratowniczo-gaśniczego. Pełni funkcję Wiceprezesa Zarządu Głównego Związku Ochotniczych Straży Pożarnych RP. W pracy samorządowej realizuje zadania z zakresu: bezpieczeństwa, edukacji, komunikacji, opieki społecznej, kultury i sportu, spraw obywatelskich i społecznych, straży miejskiej oraz pozyskiwania środków unijnych i pozabudżetowych. Od lat działa społecznie, wspiera także i współorganizuje akcje charytatywne. Szukałem dokładniejszych informacji także na stronie Platformy lecz niestety nie dokopałem się. Jakby ktoś znalazł kontakt, może wartałoby zaprosić tą osobę do dyskusji na naszym forum w związku z wyborami samorządowymi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |