![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio częściej jeżdżę po okolicy a, że mój stary Wagant mocno się już wysłużył i niezbyt nadaje się na leśne ścieżki zacząłem poszukiwać nowego roweru. Podpowiedźcie, gdzie w okolicy znajdę sklep z niezłym wyborem rowerów? Dodam, ze poszukuje sprzętu na lata, bo nie będzie zużywł go zbyt intensywnie. W sklepach na Okrzei już byłem i w Decathlonie. Poszukuje roweru treckingowego może cross'wego. Gdzie i jakie kupowaliscie i jak sie sprawują?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ogólnie zależy do czego ten rower jak ktoś składa coś po kosztach to faktycznie 200-300zł. Jeśli coś bardziej pro (dajmy ponad 2-3tyś.) to więcej i tu nie płaci się ze więcej się robi tylko, bo bardziej przy kasie klient. Sklepy różnie biorą, mniej jak duże marże na częściach, więcej jak klienta części.. W praktyce jakbyś nie liczył wychodzi to minimum te 200-300zł co jest standardową cena za regulacje przerzutek+ hamulców+smarowanie. Za zaplatanie kół etc. zwykle płaci się osobno, pomijając, ze raczej taniej wychodzi taniej kupić gotowe koła..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |