![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio częściej jeżdżę po okolicy a, że mój stary Wagant mocno się już wysłużył i niezbyt nadaje się na leśne ścieżki zacząłem poszukiwać nowego roweru. Podpowiedźcie, gdzie w okolicy znajdę sklep z niezłym wyborem rowerów? Dodam, ze poszukuje sprzętu na lata, bo nie będzie zużywł go zbyt intensywnie. W sklepach na Okrzei już byłem i w Decathlonie. Poszukuje roweru treckingowego może cross'wego. Gdzie i jakie kupowaliscie i jak sie sprawują?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: nie, 03 lut 13 Nr użytkownika: 5,153 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozumiem, że 20% wartości części, gdy kupujemy tam gdzie składamy. Co jeżeli części dostarczyłbym sam? Przecież klasa (cena) komponentów nie może wpływać (bardzo znacząco) na zakres prac. Na jakimś forum rowerowym ktoś podał kwotę 150zł. Wydało mi się to dziwne, skoro pełny przegląd roweru (naprawa kół, wszystkie regulacje itp.) kosztuje ok. 100zł.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |