![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
He he wiedziałem, że się będziesz wkurzać. Ja nie ma złych zamiarów, ale nie będę pisał, że mi się podoba ta ankieta jak mi się nie podoba. Po prostu ja chciałbym usłyszeć raz w życiu konkrety. A Twoja ankieta to konkretny sposób na otrzymywanie niekonkretnych odpowiedzi. Jak ktoś na przykład napisze że on jest za turystyką a nie za przemysłem to dla mnie to nic nie znaczy. Talosław też był za turystyką i nic z tego nie wyszło.
Poza tym uważajcie na kompetencje. Wybory samorządowe charakteryzują się tym ze kandydaci obiecują, że zmienią rzeczy na które nie mają wpływu. (Bezrobocie, tworzenie zakładów pracy, kolejki w szpitalach, tramwaje i kolej) to na dzień dzisiejszy są poza zasięgiem władz miejskich. Warto także zastanowić się, jakie będą skutki dla budżetu. Np. rozszerzanie wydatków na edukacje skończy się katastrofą dla budżetu. Dzisiaj już większość pieniędzy idzie na edukacje, więc jeśli gdzieś się daje to przydałoby się pokazać gdzie się zabierze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:27 |