![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: pią, 23 paź 09 Nr użytkownika: 3,514 Płeć: Mężczyzna GG: 4231612 ![]() |
Mam pytanie czy ktoś posiada może jakieś informacje na temat tego czy miasto organizować będzie jak to miało miejsce w ostatnich latach jakiegoś plenerowego sylwestra np w centrum lub gdzieś?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,150 Płeć: Kobieta ![]() |
Zamykam konkurs i zaczynamy obrady :-)
Trzymajcie kciuki , żebyśmy się nie pobili.wykrakałam ![]() obrady naprawdę burzliwe: skład jury: - szef kuchni - Pani manager - Ja Naprawdę ciężko bo hasła są bardzo dobre i powstał mały konflikt między kucharzem a P. menager ![]() 1 : 0 dla kuchni ![]() I wyszło nam , że tak, nagrody główne w postaci kolacji/ obiadu dla 2 osób dostają: egzekwo: Ulabrzydula z wierszykiem W Origami serwują japońskie cuda, Każda randka tam się uda! ;-) " + za całokształt twórczości :-) Bathurst za wierszyk: " Nie chcę pizzy, nie chcę chleba, W Origami sięgam nieba " + za całokształt twórczości ale ja dodam od siebie , że ufundujemy dodatkowe nagrody w postaci zestawu sushi + 2 soki ze świeżych pomarańczy dla wszystkich uczestników konkursu! Tj.: gregol, yaku, KAMAZ, bonus11, Slyzaba Prosimy o rezerwowanie stolików pod nr tel. 508-38-77-07 Nagrody są do odebrania od teraz do środy 13 lutego :-) Każdemu z Was wyślę na priva hasło , które proszę podajcie rezerwując stolik. Gratuluję zwycięzcom i zapraszam do nas :-) Smacznego :-) Ten post edytował Izabela Gil pią, 08 lut 2013 - 15:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 12:55 |