![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Wow, jestem @Hator pod wrażeniem. Całkiem fajny pomysł i super pytania a jeszcze lepsze odpowiedzi, tyle tylko że nie wiem czy na tak skonstruowane pytania do końca da się odpowiedzieć w pełni oddając sens tego co się na dany temat uważa. :? Bo jak tu porównać stworzenie szans edukacyjnych dla mieszkańców, poprzez ściągnięcie szkół wyższych na teren miasta z powstaniem zakładu dającego prace ludziom? To dwie różne dziedziny, które de facto mogą być realizowane w tym samym czasie i każde z nich ma swoje plusy i niekoniecznie da sie porównać które z nich przyniesie większe "zyski" (jeśli tak to można ująć), a ocenić które jest ważniejsze jest jeszcze trudniejsze. :) Tak czy siak, większość z tych odpowiedzi powinna być zrealizowna, prędzej czy później bo uważam je za dobre pomysły a niestety póki co są bolączką naszej władzy.
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |